وقتی در مورد میوه های سالم صحبت می کنید، گلابی را در نظر بگیرید! گلابی میوهای سبز رنگ زنگشکل است که سرشار از ویتامین C است.
انواع مختلفی از گلابی در میدان تره بار وجود دارد و به راحتی در سرتاسر جهان در دسترس هستند. این میوه خوراکی نه تنها سرشار از ویتامین C، بلکه سرشار از منیزیم، مس، فولات، منگنز، فیبر و ویتامین K است. قلب سالم، هضم خوب و کبد سالم از مهمترین فواید گلابی هستند.
بیایید عمیق تر کاوش کنیم تا همه چیز درباره کالری گلابی، ارزش غذایی گلابی و فواید خوردن گلابی را درک کنیم.
قبل از ادامه فهرست فواید میوه گلابی، می خواهیم نگاهی به مواد مغذی موجود در این میوه شیرین داشته باشید:
- پروتئین
- فیبر
- کربوهیدرات ها
- پتاسیم
- مس
- فولات
- ویتامین C، K
- آنتی اکسیدان های پلی فنل
مزیت باورنکردنی گلابی برای سلامتی در اینجا لیستی از مزیت شگفت انگیز میوه گلابی آورده شده است:
مزیت اصلی خوردن گلابی برای سلامتی این است که به هضم راحت کمک می کند. سرشار از فیبر غذایی است و از این رو به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند. خوردن گلابی همچنین به کاهش علائم یبوست و IBS کمک می کند.
مطالعه اخیر منتشر شده توسط مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد که دوز خوب ویتامین C به تقویت ایمنی کمک می کند. بنابراین، اگر گلابی سرشار از ویتامین C مصرف کنید، به تقویت سیستم ایمنی بدن خود کمک می کنید.
گلابی سرشار از پتاسیم است که برای کاهش فشار خون به عنوان یک گشادکننده طبیعی عروق شناخته شده است. علاوه بر این، خوردن روزانه گلابی به افزایش جریان خون کمک می کند و از احتمال سکته قلبی جلوگیری می کند.
گلابی به عنوان منبعی غنی از کلسیم و سایر مواد مغذی، به تقویت استخوان ها نیز کمک می کند. خوردن روزانه گلابی به حفظ سطح pH بدن کمک می کند و در نتیجه از خطر پوکی استخوان جلوگیری می کند.
یک گلابی را در روز بخورید تا گردش خون در بدن شما افزایش یابد. افرادی که از کم خونی و سایر بیماری های ناشی از کمبود رنج می برند، می توانند برای بهبود گردش خون به گلابی نگاه کنند. یک گلابی در روز به پیشگیری از اختلالات شناختی، خستگی و ضعف عضلانی کمک می کند.
سرطان یکی از بیماری های کشنده ای است که ممکن است هر کسی را بترساند. چرا با خوردن میوه ای که به راحتی در بازار موجود است از آن جلوگیری نکنید؟
بله، گلابی در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر است. گلابی سرشار از خواص ضد سرطانی است و از خطر ابتلا به سرطان ریه و انواع دیگر سرطان ها جلوگیری می کند.