انجیر خشک یکی از نخستین میوه‌های خشک است که انسان تولید کرد

انجیر تازه مانند بسیاری از میوه‌ها دارای آب زیادی می‌باشد.

آب موجود در میوه (یا هر ماده غذایی دیگر) به رشد موجودات ریز زنده کمک می‌کند.

از پرفروش تریت انجیر خشک ها انجیر خشک بسته بندی می باشد.

این موضوع با گذشت زمان و در صورت مساعد بودن شرایط، فاسد شدن میوه را در پی دارد.

نگهداری طولانی مدت مواد غذایی به روش‌های مختلفی ممکن می‌گردد.

یکی از انواع انجیر خشک ، انجیر خشک ساوه می باشد.

یکی از این روش‌ها استفاده از سردخانه بوده که البته در موارد زیادی کاربرد ندارد.

به عنوان مثال انجیر تازه را نمی‌توان در سردخانه به مدت طولانی نگهداری کرد.

از دیگر روش‌های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی، خشک کردن آنها است.

این امر با خارج کردن آب موجود در میوه ممکن می‌گردد.

خارج کردن آب نیز معمولا به کمک تبخیر صورت می‌گیرد.

انجیر خشک نیز با بکارگیری همین فرآیند به‌دست می‌آید.

خشک کردن انجیر می‌تواند به روش‌های مختلفی انجام شود.

اولین و معمولترین روش، استفاده از نور آفتاب می‌باشد.

استفاده از جریان هوا و باد نیز می‌تواند در خشک کردن انجیر مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین حرارت دادن انجیر یکی از روش‌های خشک کردن آن می‌باشد.

از بهترین انواع انجیر خشک ، انجیر خشک ذغالی می باشد.

به دلیل شرایط متفاوت موجود، ممکن است روش خشک کردن انجیر در باغات تولیدی عمده، در منازل و در کارخانه‌ها با هم متفاوت باشد.

نکته‌ای که در همین ابتدا بایستی به آن توجه کرد اینکه برای خشک کردن انجیر، بهتر است اجازه داده شود این میوه بر روی درخت نیم‌خشک شده و به‌صورت طبیعی ریزش کند.

چیدن انجیر تازه به منظور خشک کردن آن، کیفیت محصول نهایی را کاهش خواهد داد.

  • منابع:
    1. Dried figs; Interesting Points and Production Process in Iran
  • تبلیغات: 
    1. شوخی نامربوط با بازیکن فوتبال مطرح در شب تولدش
    2. آیا می دانستید چه کارهایی امید به آینده را افزایش می دهد؟
    3. فردی که با داشتن تعدادی انبه به تاجر بزرگی تبدیل شد
    4. لوستر پذیرایی که با توجه به حال افراد موسیقی پخش می کند!